THE FIRST JOHAN EVENT WAS A GREAT SUCCES!

THE FIRST JOHAN EVENT WAS A GREAT SUCCES!

The first official JOHAN, which took place in the Olympic Stadium, was a great succes! Therefore, we would like to thank all our clients for participating and the speakers for the inspiring presentations about their visions and training methods.

With a special thanks to our speakers:

  • Janine Stubbe is bewegingswetenschapper en gepromoveerd op het onderzoek naar de genetische factoren van sportgedrag en de relatie tussen sportgedrag en welbevinden. Janine is nu werkzaam als Lector sportzorg aan de Hogeschool van Amsterdam (HVA). Daar is zij de kartrekker van vele projecten omtrent onderwerpen zoals belasting en belastbaarheid en blessurepreventie.
  • Jorne Kemper is eigenaar van Kemper Fysiotherapie in Eindhoven en tevens docent fysiotherapie bij de Avans Hogeschool in Breda. Als bewegingswetenschapper heeft Jorne een eigen visie ontwikkeld over Herstel en Return to play in teamsporten.
  • Rick Cost is eigenaar van de praktijk DubbelFit, daarnaast fysiotherapeut en bewegingswetenschapper. Hij is jarenlang inspanningsfysioloog geweest bij de Koninklijk Nederlandse Hockey Bond. Daar heeft hij gewerkt met JOHAN Sports en ook Catapult Sports om spelers op de juiste momenten te laten pieken. Deze zomer heeft Rick de overstap gemaakt naar de Feyenoord Academy, waar hij eindverantwoordelijk is voor de fysieke ontwikkeling van alle talenten.
  • Jelle Heisen is eigenaar van Movamento en werkzaam als fysiotherapeut en fysiek trainer bij Jong Ajax en de Ajax Academy. Daarnaast zit hij in begeleidingsteam van de Nationaal handbalteam dames. Daar heeft hij bijgedragen aan het fit en fris houden van de handbalsters op weg naar de Olympische Spelen in Rio.

 

Hidde van der Eijk
hidde@johan-sports.co